Friday, December 23, 2011

angin perubahan..

sedar tak sedar,, sekarang ni da masuk fasa akhir untuk sem ganjil ni..

maknanya,, lagi seminggu 1'st paper akan menjelma.. xlupa juga dengan presentation mini projek,, progress presentation..

tapi macam biasa,, ak tetap xbuat ape-ape tindakan drastik pun lagi ni..

biasa la,, buat keje last minit je.. pastu mula la tak puas hati dengan ape yang dapat..

dengan angin,, cuaca yang tak mentu sekarang ni,, sedikit sebanyak menjadi punca kepada semua permasalahan yang aku rasakan kian rumit ni..

apa jalan penyelesaian terbaik??

takkan nak tunggu panas terik baru nak ade kekuatan kot..

hidup ni kena fleksibel,, baru boleh nak survive..

kalau xdapat nak survive dalam caca dan suasana cmni,, macam mana nak hidup kat tundra,, kat gurun sahara..hehe

cita-cita tu menggunung setinggi gunung everest,, tapi usaha xde..

ape nak jadi ni.. bila nak berubah?? bila nak berubah??

bangkitlah,, dah tak boleh hanyut,, lena lagi dah..

orang da sampai ke bulan,, takkan nak terus berkubang dalam lopak berlumpur lagi..

rasanya da sampai masa untuk siapkan roket untuk aKu jelajah sampai ke bulan..

kalau xboleh sampau bulan pun,, sampai luar negeri pun jadi la..
There was an error in this gadget

Popular Posts